[F2F] Sztori

2020-2-12

Ha valamit nem igazán szívből csinálunk, nincs egyfajta belső hajtás, ami folyamatosan előre és előre vinne, akkor valami baj van.

Ne fogadkozzunk! Fogalmazzunk inkább úgy: milyen céljaim vannak erre az évre. Így sokkal könnyebb lesz elkerülni a buktatókat és kitartani!

2019-12-24

A karácsony sokaknál pszichés krízis. Pedig csak rajtunk múlik minden! Betárazott válaszok és lájtosra kapcsolt szeretet – így is lehet!

2019-10-24

Az okostelefonok világában 10-ből 8 dolgozót nyomaszt, hogy éjjel-nappal és hétvégén is kaphat levelet a főnökétől munkaügyben.

2019-9-07

A követőim 60%-át stresszeli a szeptemberi sulikezdés. Volt, aki azt írta: az iskolát várja, de az ottani közösséget nem. Cikk és videó!

2019-3-04

Négyből hárman érzik úgy, hogy feszültek. Főleg a fiatalok paráznak: a 20-29 év köztiek szerint nagy a nyomás! Van megoldás?

Az alázatot és a kitartást hiányolják a pályakezdőkből a cégek. A fiatalok szerint éppen ezek a legfőbb értékeik. Hova vezetnek az ellentétek?

Miért kevésbé népszerű a Facebook, és mitől tarol az Insta? Kutatás: így neteztek az emberek 2018-ban!

2018-12-20

Mi a coolmunka és mi a cool munkahely? Mit gondolnak a tizenévesek a munkáról? És milyen kihívásokkal néznek szembe a cégek?

Pszichológiai kutatás eredménye: a közösségi platformokon töltött idő növelheti a depresszió és a magányosság érzését.

Please reload

 Tuti VAN 
 saját sztorid! 

 SZERZŐ: 

 Á. 

 PÁRKAPCSOLAT. 

 PÁR  KAPCSOLAT. 

    Egyszerűsítek: „kigyullad egy égő a fejben”, ahogy egykori tanárnőm mondá. Minden világos és tiszta. Könnyű. Többször fájdalmas – olykor nagyon is –, de könnyű.
     Mindezek után pedig úgy állok fel István székéből, mintha soha le sem kellett volna ülnöm. Hát valahogy így! Köszönöm!

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Blogger - Black Circle
  • SoundCloud - Black Circle