LIFE COACHING  

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Blogger - Black Circle
  • SoundCloud - Black Circle

   Karrier: váltsak vagy maradjak?

   Döntés: mi az én karrierutam?

   Párkapcsolat: stressz nélkül is megy?

Ezekkel a kérdésekkel érkeznek a legtöbben life coachingra. Az élet ugyanis tele van kihívásokkal, és az emberek gyakran azt érzik: kell egy külső szemlélő vagy tanácsadó. A life coaching az ilyen magánéleti problémákra kínál megoldást:

    időhiány

    karriercél

    motiváció

    önmenedzselés

    önbizalomépítés

    konfliktuskezelés

Nők, férfiak és párok is érkeznek azzal, hogy nem tudnak elengedni embereket vagy dolgokat. Őrlődnek, amivel rengeteg energiát veszítenek és zavartak. Az elengedés tipikus téma a coachingban!

    [F2F] BLOG | Ezt is mi írtuk:

    Elengedni? Oké, de hogyan?

  BUSINESS COACHING  

Vállalkozó vagy startuper?

 

Az üzleti coaching alkalmas rá, hogy többet hozzon ki a munkatársaiból vagy hogy kezelje a kiégést. És ha a célokat eléri, akkor az üzleti sikert is hoz! A business coaching ezekre nyújt megoldást:

     kiégés

     időhiány

     motiváció

     karrier vs. magánélet

     vezetői kompetenciafejlesztés

Az [F2F] Stúdió business hitvallása két egyszerű szó: szűzek vagyunk! Vagyis nem érintett meg minket a multilégkör és nem fertőzött meg minket a kiégéshez vezető szemlélet. Nagyon sok executive coach van a piacon, és folyik a verseny a legjobbakért. De mi szűzek vagyunk, és hisszük, hogy éppen ez az erősségünk!

    [F2F] BLOG | Cikkünk 

    arról, mikor működik jól

    business coaching!

  JUNIOR COACHING  

Z-generációs fiatal vagy?

 

És még nincs coach-od? 2018 van! Ma már minden fontosabb döntés előtt érdemes coach segítségét kérni! A coach nem pszichológus, csak hasonló hozzá. A junior coaching ereje éppen ez: nem bélyegez meg, hanem a megoldásra fókuszál és önbizalmat ad.

Ön szülő vagy tanár?

Nem tudja a gyerek, mit kezdjen magával? Nincsenek céljai? Nem akar kiszakadni a családi fészek biztonságából? Pályaválasztás és karrierépítés előtt érdemes a gyereket elhozni junior cachingra.

    [F2F] BLOG | Interjú

    arról, hogyan is működik

   junior coaching

Garanciavállalás

[ 1. ]  Garanciavállalás: a coach vagy tréner teljes titoktartás mellett dolgozik és betartja az ICF nemzetközi Etikai Kódexét!

[ 2. ]  Az első egyeztetés ingyenes: ekkor átnézzük az ügyfél helyzetét és feltérképezzük, hogyan épülhet fel a folyamat.

[ 3. ]  Ezután az ügyfél eldöntheti: elköteleződik vagy sem. Ha megfelelőnek tartja az ajánlatot, akkor elkezdjük a közös munkát.

 

Foglaljon időpontot coacgingra ITT!