top of page
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • SoundCloud - Black Circle

 SKYPE COACHING: 

 A COACHING MŰKÖDIK, 

 TÁVOLRÓL IS! 

Megszokta a karantént?

 

Sokan csak azért nem kezdenek bele, mert megszokták a home office időket vagy mert külföldön élnek. Pedig a lelki terheikről csak az anyanyelvünkön tudunk kitárulkozni. Az [F2F] Stúdiót olyan ügyfelek is keresik, akik például Németországban vagy Angliában élnek, de az életük kérdéseikről magyarul akarnak beszélgetni.
 

Elfoglalt menedzser?


A skype coachigot azoknak a menedzsereknek ajánljuk, akik sokat utaznak és ritkán vannak az irodájukban. A folyamat akkor az igazi, ha nincs megszakítva. Üzleti út, idegen szálloda, unalmas koraeste a világ másik végén? Táblagéppel, laptoppal és egy jó coach-csal ez sem jelent gondot!

Skype platformon is elérhető:

A skype ma már tökéletesen alkalmas coachingra vagy tréningre. Az internetes hang- és a képátvitel szinte ugyanazt nyújtja, mint a személyes jelenlét. A gyengeségeit pedig a coach a jelenlétével pótolja. 

Garanciavállalás

[ 1. ]  A szakember teljes titoktartás mellett dolgozik és betartja a pszichológusok szakmai etikai kódexét!

[ 2. ]  Az első egyeztetés ingyenes: ekkor átnézzük az ügyfél helyzetét és feltérképezzük, hogyan épülhet fel a folyamat.

[ 3. ]  Ezután az ügyfél eldöntheti: elköteleződik vagy sem. Ha megfelelőnek tartja az ajánlatot, akkor elkezdjük a közös munkát.

 

Foglaljon időpontot ITT!

bottom of page