• Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Blogger - Black Circle
  • SoundCloud - Black Circle

 BUSINESS COACHING: 

 SIKERES VEZETÉS, 

 NAGYOBB BEVÉTEL! 

Vállalkozó vagy startuper?

 

Az üzleti coaching alkalmas rá, hogy többet hozzon ki a munkatársaiból vagy hogy kezelje a kiégést. És ha a célokat eléri, akkor az üzleti sikert is hoz! A business coaching ezekre nyújt megoldást:

     kiégés

     napi harc

     motiváció

     konfliktuskezelés

     karrier vs. magánélet

     önismeret és önfejlesztés

     tréning [köz]szerepléshez

     vezetői kompetenciafejlesztés

Multicégnél HR-es?

 

Az [F2F] Stúdió business hitvallása két egyszerű szó: szűzek vagyunk! Vagyis nem érintett meg minket a multilégkör és nem fertőzött meg minket a kiégéshez vezető szemlélet. Nagyon sok executive coach van a piacon, és folyik a verseny a legjobbakért. De mi szűzek vagyunk, és hisszük, hogy éppen ez az erősségünk!

    [F2F] BLOG | Rövid cikk 

    arról, mikor működik jól

    business coaching!

 TUDJUK: FOLYAMATOS 

 A HARC A NÉZŐKÉRT 

  ÉS A HÍRNÉVÉRT! 

Művész, médiás, közszereplő?

Jártasak vagyunk a médiavilágban! Tudjuk:  folyamatos a harc a nézőkért, a szerepekért, a hírnévért. Láttunk hullócsillagkat. Reflektorfényhez segítettünk szereplőket. És vannak, akik az [F2F] Stúdió segítségével tanulták meg, hogyan legyenek erősebbek és átütőbbek: face to face!

A médiások, a művészek és a közszereplők is részei az üzleti szférának. Ezért ezt a tanácsadási profilt is a business coachingon belül kezeljük. De az a módszer, amivel Őket / Önöket támogatjuk, alkalmazkodik ahhoz a speciális közeghez, amely a kulisszák mögött jellemző.

Coaching garancia

[ 1. ]  Garanciavállalás: a coach mindvégig teljes titoktartás mellett dolgozik és betartja az ICF nemzetközi Etikai Kódexét!

[ 2. ]  Az első egyeztetés ingyenes. Ekkor átnézzük az ügyfél helyzetét, a coach pedig feltérképezi, hogyan épülhet fel a coaching-folyamat.

[ 3. ]  Ezután az ügyfél eldöntheti: elköteleződik vagy sem. Ha megfelelőnek tartja az ajánlatot, akkor elkezdjük a közös munkát.

 

Foglaljon időpontot!